söndag 23 juli 2023

Vackra blommor och tack för fin respons

Söndagsbuketten hos oss
MIN KÄRA HUSTRU gillar att sommartid då och då fixa buketter med blommor, både hemma hos oss och till sitt jobb på Brygghörnan. En del påstår att blommor och växter bidrar till bättre luft och mindre stress. I vilket fall som helst gör de att det blir trevligare och skapar fin doft. 

I VÅR KOMMUN jobbar vi för en ökad biologisk mångfald och för mer blommor. Det är bra för vi behöver fler vilda bin och humlor så väl som skapa trivsamma miljöer ! Fler gräsytor omvandlas till blomsterängar och vi undviker klippning av vägkanter på landsbygd för att de vilda ängsblommor ska gynnas. Bra tycker jag!

Ett fint vykort med värmande ord som jag fick från en person
som sett min predikan via Youtube
JAG ÄR SÅ TACKSAM för all positiv respons jag fått under hela den här veckan efter förra söndagens predikan i Vrigstad. Utöver de som var med på gudstjänsten är det nu ungefär 75 personer som också sett predikan på Youtube. De  flesta som hört av sig har sett predikan via internet. Det bekräftar till viss del också mitt tema om förändring och hur det uppstår sådant som blir "Det nya normala". Ett stort tack till alla er som hört av er, jag uppskattar er respons mycket! Min predikan om "Det nya normala" finns på följande länk: https://www.youtube.com/live/Tbckx79P8B8?feature=share