måndag 31 juli 2023

Engagemang, erfarenhet och samverkan envis devis

Texten som åter börjat synas på husvagnen
"ENGAGEMANG, ERFARENHET OCH SAMVERKAN för hela Sävsjö kommuns bästa" var en devis som vi  i KD Sävsjö kommun använde i valet 2018. Vi hade med denna text i broschyrmaterial och olika sammanhang. Den fanns också med som dekaler på våran husvagn som då användes som valstuga.

EFTER VALET PLOCKADES dekalerna bort men nu efter flera år har texten åter blivit allt mer synlig på vår husvagn. Det är klisterrester från dekalerna som vi inte lyckats få bort som börjat mörkna efter dessa år. Det är nog en och annan som undrat vad detta handlar om när vi haft husvagnen ute på campingtur! 

BAKOM DE HÄR ORDEN finns något viktigt och en vilja att göra vårt allra bästa för vår kommun. Vi som kristdemokrater vill verkligen vara garanten för ett ledarskap med stort engagemang och framåtanda. Ett signum för vårt ledarskap är samverkan. I valet 2022 använde vi "Med hjärta för Sävsjö kommun" och det är egentligen bara andra ord för samma ambition, Vi jobbar nu vidare med nya kommunalrådet Therese Petersson i spetsen för en kommun med en god samarbetsanda och där  Engagemang, Erfarenhet och Samverkan fortsatt är ledstjärnor för vårt ledarskap i Sävsjö kommun. Något som verkligen manifesterades med det gemensamma budgetbeslutet i juni!

KLISTERRESTERNA har nu fått sig en ny omgång med klisterborttagningsmedlet "Label off" och de syns inte längre. Vi får se om texten än en gång kommer tillbaka någon gång framöver. I så fall  är det nog för att vi behöver en påminnelse om att Engagemang, Erfarenhet och Samverkan är viktigt och inte får glömmas bort!