måndag 10 juli 2023

Semesterpoddar med anknytning till Sävsjö kommun

Första avsnittet i årets semesterpoddar var Bosse bildoktorn
BOSSE BILDOKTORN var först ut när årets semesterpoddar från Vetlanda kommun började läggas ut för lyssning.  Trots att det är en vetlandapodd så berättar han minst lika mycket med anknytning till Sävsjö som till Vetlanda. Han berättar om uppväxten i Sävsjö och att han bor i Landsbro. En ort som praktiskt nog har samma avstånd till Vetlanda som till Sävsjö.

HAN ÄR EN FÄNGSLANDE berättare den där Bosse "Bildoktorn" Andersson. I podden berättar han flera festliga episoder. Exempelvis den om en kärleksstund bakom godsmagasinet i Sävsjö och varför det finns så många aroniabuskar just i vår stad. 

BLAND SEMESTERPODDARNA tycker jag det ska bli intressant att senare i sommar lyssna till Emelie Bäckström som jag känner och som har en stark anknytning till Stockaryd. Jag ser fram emot att lyssna till polischefen Jonas Lindell. I mina år som kommunalråd var det många samtal och samarbeten där jag träffade Jonas Lindell.

LYSSNA GÄRNA PÅ Vetlanda kommuns semesterpoddar du också. Du hittar dem på följande länk: https://vetlanda.se/temasidor/semesterpoddarna