söndag 10 september 2023

Agust viktig som ungdomsledare och Hillesprinten

DET VAR EN STOR GLÄDJE när vi vid dagens förmiddagsgudstjänst kunde hälsa vår nya ungdomsledare välkommen. Det är Agust "AG" Petersson som är 21 år och som bor i  Hyltan som fått tjänsten. En ung man som är välkänd i församlingen, i bygden och bland många ungdomar. 

JAG BRUKAR SÄGA att satsa på våra barn och ungdomar i kommunen är viktigare än någonsin tidigare. Det är tufft att vara ung och många har det jobbigt på olika områden. Vi har alla ett ansvar att göra vad vi kan för att den unga generationen ska komma rätt i livet. Med en ungdomsledare är det möjligt att nå fler och ge mer stöd än vad som är möjligt bara på ideell basis. Agust har en viktig uppgift och är som klippt och skuren för den nya tjänsten. Jag önskar Agust lycka till och ger honom mitt fulla stöd i sitt arbete fram över!

HILLESPRINTEN är ett orienteringsarrangemang i Hillerstorp som genomfördes för andra året i rad under söndagen. Tanken är bland annat att presentera orientering och locka fler till sporten.

DET FANNS OLIKA svårighetsgrader och längder på banorna. Det var även ett speciell bana för de allra minsta med roliga inslag vid varje kontroll. Annette och jag var med för att ta hand om barnbarn men också för att delta i en av sträckorna. Ett kul arrangemang som lockade många deltagare!