torsdag 15 juni 2023

Grattis alla studenter och kom ihåg Sävsjö kommun

IDAG HAR VI varit på en härlig studentfest och firat Kalle som tagit studenten från Tekniska programmet på Aleholm. Kalle och hans familj bor i det hus som vi flyttade ifrån för 20 år sedan och det var förstås en speciell känsla och lite nostalgi att komma tillbaka. 

DEN HÄR VECKAN gläds jag med alla våra fina ungdomar som gått på Aleholmsskolan, eller någon annan gymnasieskola, och efter sin utbildning tagit studenten. Det är dags för nästa steg i livet och det kanske handlar om jobb eller vidare studier. Kanske en del behöver en tids fundering på vad man egentligen vill göra av sitt liv.  Jag hoppas att att alla ska hitta sin egen väg framåt och både får känna meningsfullhet och att det är roligt på livets väg. Livet är en spännande upptäcktsresa där man lär sig nya saker, skaffar sig erfarenheter och lär känna både sig själv och vad man klarar.

FÖR ER SOM LÄMNAR Sävsjö kommun för att upptäcka nya saker vill jag bara säga, det är bra! Men glöm inte bort att Sävsjö  är en fantastiskt fin kommun så kom gärna tillbaka för att bo, jobba och leva i vår kommun igen och då väntar vi på dig. 

GRATTIS OCH LYCKA TILL alla ni studenter i vår kommun!