onsdag 21 juni 2023

Fullsatt när Femtingeteaters jubileumsshow hade premiär

VI HADE FÖRMÅNEN att få vara med när Femtinge teater under tisdagskvällen hade premiär för sin jubileumsshow. 
   I år är det 10:e sommaren som det är teater i den lilla byn Femtinge utanför Sävsjö och att detta är en omåttligt populär sommarteater visades redan första kvällen med att det var alldeles fullsatt. 
    I spetsen för Femtinge teater står Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson. Med sig på scenen hade de skickliga musiker och sångsolister med Peter Hedström, Michael von Son, Mikael Stenäng och Marica Nietsch. 

DET ÄR BRA LJUD OCH LJUS och teaterlogen ger en skön atmosfär. Framförallt är det en härlig show i två akter. Vi bjuds på fantastiskt fin sång och musik, Det är teater, komik och sketcher med många roliga inslag. En del är helt nytt och andra delar har hög igenkänningsfaktor för oss som sett tidigare föreställningar. 
    Annette och jag rekommenderar  ett besök på någon av de föreställningar som är planerade denna sommar. Bokning gör du enkelt numera via internet på länk som du hittar här: www.anderssonbyman.se   TACK FÖR EN mycket trevlig kväll!

SE NÅGRA FOTON från årets föreställning på följande länk: https://savsjo.blogspot.com/2023/06/alldeles-fullsatt-nar-femtingeteaters.html