torsdag 2 februari 2023

Sorgliga dagar men Erikshjälpen bra resurs

DET HAR DE senaste dagarna varit många tunga besked om vänner och personer jag känner väl som har slutat sina dagar. Någon efter en lång tuff kamp och en annan helt oväntat. Detta samtidigt som vi planerar för begravning av svärmor och praktiskt håller på med att hantera alla saker hon lämnar efter sig.

FÖR MIN DEL kommer tankar om livets korthet, om att döden finns och drabbar oss alla. Men jag känner också förtröstan till hoppet om en underbar himmel där vi kan ses igen.

MITT I ALLT hade jag under torsdagen bestämt träff på Södergården med Erikshjälpen. Detta för att de skulle få ta med sig grejor från svärmor till sin secondhandverksamhet. Tre glada medarbetare kom med en ändamålsenlig lastbil och de tog snabbt och effektivt hand om allt som vi inte ville ha kvar.

FÖR MIG GAV DET påfyllningn av energi att få möta dessa positiva medarbetare från Erikshjälpen. Det kändes också så bra att vi istället för att slänga grejor kunde skänka dem till välgörande ändamål. Bra för klimatet och bra för de som har det tufft ekonomiskt. Ett stort TACK till Erikshjälpen för er fantastiska insats!