lördag 18 februari 2023

Fina minnen av Kenneth Ohlsson

MED EN DÖDSANNONS i lördagens tidning blev det officiellt att Kenneth Ohlsson avlidit. Det känns sorgligt att han lämnat jordelivet men jag är samtidigt så tacksam för allt det han betytt för mig och vår kommun under många år. Jag är också tacksam över att jag tillsammans med revisionens ordförande, Björn Svensson, fick tillfälle att besöka Kenneth i slutet av januari.

FÖR MIG PERSONLIGEN var Kenneth en fin vän som jag kunde dela det mesta med. Vi samtalade ofta om politik och Kenneth hade ett hjärta för vår kommun, en fingertoppskänsla och klokskap som jag haft nytta av många gånger. Men han var också personligen ett stöd.  Alldeles särskilt under den period när jag var sjuk var han en stöttepelare att luta sig mot. 

JAG INNESLUTER Gunilla, barn och barnbarn i mina böner och tankar i deras sorg och saknad. Vi får alla luta oss mot de många goda och fina minnen som vi har av Kenneth Ohlsson. För min del kommer jag alltid bära med mig minnet av den stora, varma, hjärtliga kram som avslutade vårt sista möte. Vila i frid Kenneth!