söndag 19 februari 2023

Skön söndag och välkommen till debatt

En vacker skogspromenad
SJÖSTORPARUNDAN är ett rejält promenadstråk öster om Stockaryd. Idag gick vi denna slinga och njöt i fulla drag av hög luft, solsken om än det ibland var lite kallt i skuggan. Det var så himmelskt vackert när solen ibland bröt in mellan skog och björk.

DET FINNS MYCKET vackert att ta tillvara på hemmaplan och fina upplevelser alldeles runt knuten!

JAG HAR UNDER söndagen förberett för morgondagens fullmäktige. Denna gång är det planerat "Allmänpolitisk debatt" och jag hoppas på intressanta inlägg och att det är många som tar tillfället i akt för att äntra talarstolen. 

Allmänpolitisk debatt
FULLMÄKTIGE ÄR alltid offentligt och vill du vara med på mötet är du välkommen att besöka Kommunalhuset klockan 18.30. Det går också att se mötet via webb-tv via länk du hittar på kommunens hemsida.

DET HAR UNDER några år varit skralt med debatter på grund av Covid-smitta. Det finns en tidigare debatt som var den 17 februari 2020 på webb-TV om du vill ha en föraning om hur det brukar gå till. Då var det jag som var kommunstyrelsens ordförande och inledde debatten. I morgon är det min efterträdare Therese Petersson som är först ut medan jag sitter som ordförande för fullmäktige.

DU KAN SE debatten 17 februari 2020 på följande länk: https://savsjoplay.screen9.tv/media/ncNpPrRD15_irS0i7p8P1g/17-februari-2020