söndag 21 juli 2024

Uppskattar att lokaltidning har "Plus allt"

DET FINNS både plus och minus med utvecklingen av våra lokala tidningar. Som jag skrivit om tidigare gillar jag inte alls hur man prutat på den lokala journalistiken i vår kommun. På ett år en minskning med mer än hälften av lokalt journalistiskt material. Det är riktigt dåligt för oss kommuninvånare, kommun, företag, föreningar och för demokratin.

MEN DET FINNS också det som är riktigt bra och det är att med Bonnier News som ägare till vår tidning och många lokala tidningar ut över landet så ges vi digitala prenumeranter till gång till något som kallas "Plus allt". Med det får vi i vår kommun förstås möjlighet att läsa alla artiklar på smalandsdagblad.se men också till det som skrivs på Dagens Nyheter, Expressen premium och över 50 lokala nyhetssajter!

JAG UPPSKATTAR detta och går regelbundet in för att hålla mig uppdaterad om vad som skrivs i framförallt Jönköpingsposten, Vetlandaposten, Värnamonyheter och Smålandsposten. ”Plus allt” är en bra möjlighet för oss alla att hålla koll på det som händer i våra grannkommuner och det område som berör oss. Det kan vara speciellt värdefullt så här i tider av sommar och semester!