tisdag 4 juni 2024

Bra att Camilla Rinaldo Miller kom till Stockaryd och Rörvik

Ett fotot från besöket på Lagerbutiken
RIKSDAGSLEDAMOTEN och Bredarydsbon Camilla Rinaldo Miller (KD) gjorde under måndagen ett uppskattat besök i södra kommundelen!  Första stopp blev hos den dagliga verksamhet som finns på Smörblomman i Stockaryd. Information gavs om hur bra det fungerar och hur väl man integrerats i samhället. Flera deltagare visade sina arbetsuppgifter och vi som var med på besöket kunde köpa oss gott kaffe och fikabröd. 

LAGERBUTIKEN blev nästa besök och där Mattias Trofast tog emot och berättade om den framgångsrika bygghandel som man driver. Butiken har ett stort sortiment, bra priser och ger god service till sina kunder något som gett stort gensvar. 

VI GJORDE ETT besök på Rörvikshus där vd Michael Svensson berättade om den fantastiska utveckling som företaget har haft men också om de utmaningar man har som hustillverkare. De har idag ungefär 60 anställda och ser som ett bekymmer att lokalt hitta tillräcklig och rätt kompetens till alla tjänster. En ljusning i konjunkturen för husbyggande kan ses men det kommer vara tufft ett tag till. Projekt med nödhus är något som företaget ser positivt på men för att det ska fungera väl behöver kanske tas ett större grepp på frågan, något som blev ett medskick till Camilla att arbeta vidare med. Tack Camilla Rinaldo Miller för ett trevligt besök i Sävsjö kommun!

MER FOTON från besöket finns på kristdemokraternas sida på Facebook: https://www.facebook.com/kristdemokraternasavsjo