söndag 12 maj 2024

Om barnbarn och att Eden Golan är modigaste kvinnan

Ett experiment var att sätta vitsippor i vatten som färgats av
karamellfärg. Efter ett tag kunde vi se hur
kapillärkraften fungerar och ger färg åt blommor och blad
ISRAEL VANN genom Eden Golan telefonomröstningen i Sverige när Eurovision avgjordes. Här så väl som i många andra länder fick hon noll poäng av "politiskt korrekta" och handplockade jurymedlemmar men av folket fick hon mest stöd av alla i hela 15 länder!

JAG TYCKER ATT Eden Golan är Europas just nu modigaste kvinna!  Vilket helt otroligt tryck denna 20-åriga artist har haft på sig. Hatet har varit ofattbart stort och funnits överallt. Bland medtävlande, media, politiker, hamassympatisörer.... Det är beundransvärt att leva under sådan press och så stort säkerhetshot och ändå leverera en prestation som är så fantastisk. Många försökte överrösta henne med bu-rop och besegra henne men de misslyckades. Med att stå rak mitt i stormen vann hon mångas hjärtan och hon fick min röst!

DEN HÄR HELGEN har vi haft hand om tre barnbarn medan föräldrarna varit i mellansverige på ett bröllop. Det har varit full fart från morgon till kväll och så roligt! Vi har bakat, gjort experiment varit på picknick lekt och förstås käkat gott. Nyponsoppa och glass var favoriten!