onsdag 6 december 2023

Rostskydd och kontinuerligt underhåll ger bra bil

Volvon vid besöket på Dinitrol Center i Nässjö
DET BLEV ETT POSITIVT besök med volvon på Besikta i Sävsjö. I protokollet noterades inga anmärkningar och besiktningsmannen berömde bilen som han tyckte var i gott skick. "Den bilen ska du behålla länge". Det som särskilt fick lovord var att den hade förbättrat rostskydd och var väl underhållen.

BILEN BÖRJAR bli lite till åren och är nu åtta år gammal men fungerar alldeles utmärkt. En av de första åtgärderna vi gjorde vid köpet vara att kosta på en extra rostskyddsbehandling, något som nu visar sig var en bra investering. Det kostade så där en åtta tusen då att göra behandlingen och idag har det gett bilen ett mervärde som är långt mer än denna summa.

ROSTSKYDDSBEHANDLING är också Bosse bildoktorns råd för att ge din bil längre livslängd. Nya bilars rostskydd är enligt Bosse ett skämt. Rostskyddsbehandling tillsammans med täta oljebyten, rengöring av vevhusventilation och byte av bromsvätska och kylvätska ger många bekymmersfria mil och långt liv för din bil. Lyssna till de råd om detta som Bosse bildoktorn gav för några år sedan på följande länk: https://sverigesradio.se/artikel/7078440