fredag 1 december 2023

Barnbarn och lokala butiker som är på tå

DEN HÄR FREDAGENS förmiddag har jag varit i Hillerstorp och haft ansvar för en kille på drygt ett halvår och en tjej som just fyllt tre år. Det har varit fart, fläkt och jätteroligt! På hemvägen stannade jag till i Värnamo för att handla bland annat några grejor på Biltema. 

JAG SKYNDADE MIG för att hinna hem till Stockaryd där det idag var det traditionella julmyset på Lagerbutiken. Som vanligt har det varit mycket folk och en mötesplats. Det är imponerande hur en lokal byggbutik, i en ort som vår, kan fortsätta att hela tiden utvecklas och växa. Upplägget med stort sortiment, bra priser, goda råd och serviceminded personal gör att det kommer kunder från ett stort område för att handla. Bra jobbat!
VÅR ALLDELES UTMÄRKTA livsmedelsbutik satsade också lite extra idag. Tempo fanns med personal utanför entrén för att bjuda kunderna på glögg, julstämning och en stunds trevligt samtal.

DET ÄR EN STOR tillgång för oss Stockarydsbor att vi har en bra livsmedelsbutik som dessutom ger post- och paketservice. Tempo kan också fixa goda smörgåstårtor, exotiska plankor för de som vill. De är också ombud för Vrigstad ostkaka om du vill beställa det inför kommande julkalas.

JUST NU HAR TEMPO i charkdisken en egentillverkad specialare som blivit mycket populär, den så kallade "Tempomackan". En mycket god macka med räkor smakrik korv, köttbullar och mycket mer. Prova den gärna du också!

TACK TOMMY & ANNCHARLOTTE med personal för allt jobb ni lägger ner på vår fina livsmedelsbutik!