torsdag 29 augusti 2024

"Tillsammans för ett samhälle som håller ihop

NÄR JAG FICK inbjudan till att medverka som gäst på ett seniorcafé lite senare höst fick jag ett tema som verkligen känns helrätt för mig. "Tillsammans för ett samhälle som håller ihop" är det jag ska tala över och det är ett ämne, som alla som känner mig vet, ligger mycket varmt om hjärtat. Något som för mig varit en vision och ett mål under mina år som kommunstyrelsens ordförande. Något som jag vet bidrar till samhällsgemenskap men också till positiv förändring och utveckling av ett helt samhälle.  

DET ÄR JÖNKÖPINGS LÄNS Seniorförbund för Kristdemokraterna som arrangerar. Ett aktivt förbund med drivkrafter som Åke Lundgren från Habo och Liisa Svenningsson Gnosjö. Jag har medverkat på seniorförbundets möten tidigare och det är alltid mycket trevligt att möta det här gänget av lite äldre människor som alla har glöden kvar för politiskt arbete. Jag tycker seniorförbundet kanske allra viktigaste uppgift är att ta tillvara äldre medmänniskors intressen, rättigheter och möjlighet till livskvalitet. Frågor de lyfter och driver föredömligt!

JAG SER FRAM emot vårt möte 23 september som denna gång är i Solberga. Är du intresserad att vara med går det bra att hänga på! Hela inbjudan finns på denna länk:
https://savsjo.blogspot.com/2024/08/tillsammans-for-ett-samhalle-som-haller.html