torsdag 17 augusti 2023

Saliga sånger Nashville ett fantastiskt SVT-program

Skärmdump från SVT-play med reklam för
programmet Saliga sånger Nashville
ÄNTLIGEN VAR det så dags för Sveriges Television att sända programmet Saliga sånger Nashville!

MED VÅR KOMMUNS stora medieprofil, Anders Wisth, som producent och Stockarydsbaserade TBN-Nordic som ansvarig organisation gjorde ett 30-tal kristna artister en resa till Nashville, USA. Där spelades in både moderna och klassiska andliga sånger som sedan har använts till att göra ett program för SVT. 

Programmet bjuder på intervjuer och historiska återblickar men framförallt sång med glädje, hjärta och stor igenkänningsfaktor. Medverkar gör bland annat Roland Utbult, Cilla Hector, Bengt Johansson, Lars Mörlid, Mikael Järlestrand, Peter Hallström och Urban Ringbäck. Även Evie Tornquist, som numera bor i Florida, medverkar och en rad norska kristna artister.

ETT STORT TACK till Anders Wisth, artister och alla som medverkat till att detta fantastiska musikprogram blivit verkligt. Tack till Sveriges Television, SVT,  för att ni sänt detta fina program som jag är övertygad om uppskattas mycket av många!

TITTA GÄRNA PÅ Saliga sånger Nashville du också genom att använda denna länk till SVT-play:
https://www.svtplay.se/video/jMd2DWn/saliga-sanger-nashville

SKRIV GÄRNA till SVT och berätta om du tycker programmet var bra så kanske fler av de inspelade avsnitten kan sändas. Du kan mejla på denna adress. kontakt@svt.se