måndag 29 maj 2023

Smörblomman bra plats för gruppmöte

PETRA LINDEMANN, Enhetschef för kommunens Jobbhus och Dagliga verksamhet, var med och gav information när Kristdemokraterna hade förlagt sitt gruppmöte till Smörblomman i Stockaryd. 

VI FICK EN inblick i det fina arbetet med café och försäljning som personer med intellektuell funktionsnedsättning gör på Smörblomman.  En bra verksamhet för personerna som här har sin dagliga verksamhet. Smörblomman är också omåttligt populär bland människor i Stockarydsbygden som gillar att gå hit för att fika och handla presenter med mera. Petra lyfte även fram de enheter som inom Daglig Verksamhet finns integrerade vid företagen Sjöbergs och Anti Corr och det som kallas Hantverkaren.

FÖR MIG VAR DET Intressant att få höra om Daglig Verksamhet eftersom som jag själv jobbat med denna så många år och varit med och byggt upp en hel del av det som fortfarande fungerar väl.

GRUPPMÖTET I ÖVRIGT handlade mycket om det budgetarbete som nu är på gång i kommunen. Therese höll ett litet tal och överlämnande en blomma till Gunnel Lundgren som fyller 70 år på onsdag. GRATTIS GUNNEL!

MIRIAM BROLIN var kvällens ordförande och hon höll i hop mötet med bravur och hade ordnat gott fika.