lördag 18 december 2021

Mingel gav julstämning och bra försäljning

JULMINGEL I SÄVSJÖ lockade mycket folk. Vid torget var det livemusik och rimstuga. Det var många som passade på att mingla runt bland stadens mysiga butiker. Hela staden var full av marknadsstånd och aktiviteter. Utanför Klingan var det korv med bröd till en frivillig avgift som samlades in och gick till lite jullyxiga matkassar som mathjälpen ska dela ut till de som har det knapert ställt.
FÖRSÄLJNINGEN VAR bra och många trivsamma möten mellan människor skapade en god atmosfär runt denna fina eftermiddag i Sävsjö centrum. Tack alla som varit med och arbetat med detta fina arrangemang och som deltagit med olika aktiviteter!

SE FOTON från Julmingel på denna länk:
https://savsjo.blogspot.com/2021/12/mingel-gav-julstamning-och-bra.html#more

Julmingel lockade ut många i Sävsjö

Julstämning på gågatan i Sävsjö

I "Eks skoaffär" bjöds på livemusik

Dahlstedts fritidscenter hade under julminglet visning av sina nya och mycket smakfullt renoverade lokaler som ligger i det som tidigare var Järn- och maskin. I den nya fastigheten finns fina begagnade husvagnar och husbilar i en modern utställningshall samt på kringliggande inhängnad gård. Inne i lokalen fanns också butik med campingtillbehör. På bilden ägaren Hampus Dahlstedt tillsammans med sin mor Eva Trofast. De har tillsammans gjort stor del av renoveringsarbetet.

Butikerna som hade öppet vittnade om en god försäljning och många besökare