måndag 10 januari 2022

Uppstart för vårens KS-arbete och firat fru

PLANERINGEN FÖR årets arbete har tagit full fart. Vi har haft beredning för kommunstyrelsen och det är många stora frågor som kommer de närmsta månaderna. Budget är en sådan stor fråga och alldeles
särkilt investeringarna är något att fundera extra över. Det kommer diskuteras utveckling av Stockarydsterminalen, återvinning och samarbete med föreningar och mycket, mycket mer.

GYMNASIESAMVERKAN är en stor fråga som vi kommer diskutera under året. Frågan handlar om vi ska inleda samarbete med övriga Höglandskommuner om gymnasieskolan. Lars Stjernkvist har utsetts till att göra en förstudie om detta. Idag har kommunstyrelsens och barn- och utbildningsnämndens presidium samtalat om detta i ett teamsmöte. Vi är alla överens om att gymnasieskolan i Sävsjö är viktig både för elevernas bästa men också för vårt näringsliv.

MÅNDAGEN HAR varit hustruns födelsedag och det har jag och hon firat ikväll med lite god mat. Annette är  mitt livs kärlek men också en vän, livskamrat och ett ovärderligt stöd. Till helgen hoppas vi kunna fira med resten av familjen.