fredag 7 februari 2020

Ett känslosamt avsked

En vacker ängel  fanns på
begravningsprogrammet
DET VAR KÄNSLOSAMT att komma till Stockaryds träkyrka för att delta i begravningen av Philip Gustavsson. En 17:årig kille som dog alldeles för ung i den tragiska bilolyckan på 127:an, strax utanför Sävsjö.

UNDER MÅNGA ÅR bodde vi som närmsta grannar på "Skogen" i Stockaryd. Philip kom ofta till våran Johan för att vara med när han mekade och grejade med olika praktiska saker. Det känns så förfärligt att denna levnadsglada och härliga kille så hastigt rycktes bort från livet.

BEGRAVNINGEN VAR FIN och den stora kyrkan var nästan fullsatt. Många som var med var själva unga. Erik Karlsson genomförde begravningsakten personligt och med känsla. Annika Hammar Komarica sjöng en solosång. Gravsättning blev ute på kyrkogården där vi tillsammans sjöng psalmen Härlig är jorden.

DET BLEV EN VACKER begravning och den blir ett fint minne för de nära och kära att ta med sig i fortsatt sorg och saknad. Annette och jag kommer att ta med oss Helene, Johan och familjen i våra tankar och böner också framöver.