torsdag 31 december 2020

Avslut med glädjande nyhet och önskan om Gott Nytt År

DET KÄNDES SPECIELLT BRA att just så här på årets sista dag få toppa framsidan på vår lokaltidning med en riktigt glädjande nyhet!

I ONSDAGS VAR DET OBOS Sveriges vd, Joakim Henriksson, som offentliggjorde en stor företagssatsning i Vrigstad. Inom närmsta året vill man fördubbla verksamheten vid Smålandsvillan i Vrigstad.

I TIDNINGEN på nyårsafton kommenterar jag denna expansion och den dialog som vi i kommunledningen har just nu med företaget. För mig är det allra viktigaste att det blir en stor utökning av antal jobb i vår kommun. Om en fördubblad produktion också leder till motsvarande ökning i antal anställda innebär att det tillkommer 150 nya jobb. Smålandsvillan har sedan 2015 visat att de tar ett stort ansvar för att ge nya svenskar jobb och en sådan här satsning blir därför också en positiv injektion i kommunens integrationsarbete.  

SÅ KAN VI summera 2019 med något riktigt bra och hoppas på att 2021 kommer bli betydligt roligare än vad året som gått har varit. GOTT NYTT ÅR KÄRA BLOGGLÄSARE!