onsdag 30 september 2020

Terminalstyrelse och avtackning av kollega

Gert Jonsson från Vaggeryd överlämnade en
laminostol till Anders som tack från oss kollegor
DET VAR ETT BRA SAMTAL och sikte på utveckling när Stockarydsterminalens styrelse träffades. Årets resultat ser inte ut att bli lika starkt som förra året och ett utvecklingsarbete pågår för att bredda verksamheten. Framtidsutsikterna är goda!

I BÖRJAN AV SOMMAREN meddelade min kollega i Tranås, Anders Wilander, att han slutar i uppdraget som kommunstyrelsens ordförande. I dag, trettionde september, jobbade han sin sista dag. Vi som KSO-kollegor var på plats för att tillsammans med många andra för att säga tack för gott samarbete.

UPPDRAGET ATT VARA kommunstyrelsens ordförande är så komplext, tufft och ensamt att relationen mellan oss som har samma jobb blir stark och viktig. Kollegor emellan kan vi utbyta tankar, idéer och bekymmer som vi inte kan dela med någon annan. Anders har varit en uppskattad kollega som varit rättfram, tydlig och han har dessutom haft en förmåga att sprida en positiv anda omkring sig. Jag kommer sakna honom i politiken och det kändes bra att idag få säga tack och önska lycka till i kommande pensionärslivet.