tisdag 15 september 2020

Nu är det dags för årets Klimatvecka!

NU ÄR DET DAGS för klimatveckan som i år går av stapeln den 16-23 september. I år är det ju lite annorlunda och stora delar av programmet är digitalt. Det kommer att bli många intressanta aktiviteter i hela Jönköpings län och en del arrangeras också här i vår kommun. Du kan se det som är på gång på följande länk: 
https://savsjo.se/bygga-bo-och-miljo/miljo-och-klimat/hallbar-utveckling/klimatveckan.html

KLIMATVECKAN INLEDS med länets stora klimatkonferens Plusenergiforum. I år är konferensen digital och jag tycker att programmet ser riktigt spännande ut! Delta gärna själv eller tipsa dina vänner och kollegor: https://savsjo.se/turism/nyhetsarkiv/nyheter/evenemang/2020-09-02-plusenergiforum---lanets-stora-klimatkonferens.html .

VI I VÅR KOMMUN gör i år en extra satsning mot företagen genom att marknadsföra klimatveckan mot hela näringslivet. En av aktiviteter är att vi den 25/9 bjudit in företagen till en lunchträff för att tillsammans diskutera hur vi kan jobba mot en mer hållbar kommun.  Har du möjlighet att delta i företagslunchen så meddela veronika.johansson@savsjo.se. Inbjudan finns på följande länk: https://savsjo.se/turism/nyhetsarkiv/nyheter/evenemang/2020-09-02-foretagslunch-om-hallbarhet.html

SLUTLIGEN VILL JAG bara tipsa om att kolla in klimatveckans hela program. Det finns en del intressanta föreläsningar och eftersom det mesta är digitalt så är den smidigt att delta! T.ex. Demokratisoppan den 18/9! Programmet finns på följande länk:
https://klimatveckan.klimatradet.se/program-2020/