torsdag 4 maj 2017

Sara Jeppsson igång som ny Näringslivsstrateg

Det känns bra att nu också kommunens nya näringslivsstrateg, Sara Jeppsson, har börjat sin tjänst! Som en del i hennes introduktion i nya jobbet har vi idag träffats för samtal om kommunens politiska arbete och om de utmaningar som vi har inom näringsliv och företagande.
    Sara kommer från en tjänst som företagsrådgivare/kontorschef på SEB:s kontor i Habo och i Huskvarna. Hon har lång erfarenhet att jobba med rådgivning till företagare och är som person som är känd för att vara ambitiös, målinriktad och har en positiv inställning. Sara har också vana av att för egen del driva företag.

VÅRT ARBETE MED NÄRINGSLIVSFRÅGOR har under året genomgått en stor förändring genom att vi skapat ”Tillväxthuset” i kontorslokalerna vid Sävsjö trähus. Nu sitter myndighetsförvaltningen, Utvecklingsavdelningen och vårt Näringslivsbolag, SNAB i gemensamma lokaler. Jag tror detta kommer bli mycket bra! Nu är också Sara Jeppson på plats som vår Näringslivsstrateg. Ser fram emot vårt kommande samarbete och förstås glad över att vi nu har ytterligare en resurs som kommer stärka vårt arbete med näringsliv och företagande!