söndag 25 februari 2024

IFK-Stockaryd "Still going strong"

Emelie Sjöstrand och Christian Erlandsson
IFK STOCKARYD är en en förening som minst sagt är "Still going strong". Den bildades för hela 95 år sedan den 5 maj 1929, alltså i år 95 år sedan. Den har ett ökande medlemsantal och IFK har nu 525 medlemmar. Föreningen arrangerar Stockaryds samlarmarknad som många bedömer numera är större än Vrigstad marknad och därmed alltså kommuns största årliga arrangemang.

DENNA FINA IDROTTSFÖRENING har en stabil ekonomi och ett arbete som främst är riktad mot ungdomar. Föreningen har idag en verksamhet inom många områden som motion, fotboll, skidor, orientering och gåhandboll. 

NÄR IFK STOCKARYD hade årsmöte under söndagskvällen beslutades att Christian Erlandsson kliver in som ny ordförande i huvudstyrelsen. Emelie Sjöstrand har haft denna uppgift i två år och hon fortsätter i styrelsearbetet men nu som ledamot. Årsmötet hölls i de egna fräscha lokalerna på motionsgården Tallbacken. Efter att årsmötet avslutats bjöds på god smörgåstårta från vår lokala livsmedelsbutik, Tempo.

TACK IFK STOCKARYD och alla ledare för ett mycket bra arbete. Tack för att jag fick förmånen att vara ordförande på årsmötet!

Delar av den nya styrelsen med från vänster Don Collins, Johanna Olsson, Emelie Sjöstrand,
Elias Grafström och Christian Erlandsson