fredag 26 juni 2020

47 år i tjänst, 36 miljoner och bra padelinitiativ

Ritning på nya padelhallen
EFTER IMPONERANDE 45 år och 7 månader i kommunens tjänst gjorde idag Inga-Lill Gustavsson sin sista arbetsdag. Els-Marie Eriksson slutade också efter många års arbete. Vid förmiddagsfikat idag fick jag och övriga medarbetare i kommunalhuset säga tack för fina arbetsinsatser till dessa trogna medarbetare!

DET BLEV IDAG offentligt att vi genom ett initiativ av Richard Nordh och Glenn Silverholt får en padelhall i Sävsjö. Initiativet kom för en dryg månad sedan och efter en mycket snabb hantering i kommunen är det nu i stort sett klart att byggnationen kan slutföras under hösten. Hallen blir på fritidsområdet i Sävsjö. Den blir 24x48 meter i storlek, 9 meter hög och kommer inrymma 4 banor. Det blir också omklädningsrum och en mindre cafeteria. Tack Richard och Glenn för ett alldeles utmärkt initiativ!

DET ÄR LÖNEHELG och det kanske kan vara en kul uppgift att veta att det varje gång det är löneutbetalning går ut 26 miljoner i lön till personalen. Vi betalar då också 10 miljoner i sociala avgifter så alltså  varje gång  betalas ut otroliga 36 miljoner.

BLOGGINLÄGGET igår om en artikeln i Småbrukaren är nu kompletterad med en PDF-fil så de som vill kan läsa hela texten om Ingvar Svensson och om ost från Vrigstad. Läs den gärna!