onsdag 26 oktober 2022

Historisk personalfest en succé

NÄR SÄVSJÖ KOMMUN under tisdag och onsdag ordnade sin första fest för all personal blev det uppskattat, roligt och utan tvivel en hejdundrande succé! Platsen var sporthallen och den hade för de här kvällarna gjorts om till festlokal. Vrigstad värdshus ordnade en  god trerätters middag. Konferencier var John Houdi och han stod för flera underhållande inslag. Stefan & Kim, som kommer från början från Vetlanda och Nässjö, stod för en show med en blandning av musikstilar på ett alldeles eget sätt. Vi bjöds på musikalitet, sång med klipp och känsla och massor av humor.  Min roll under kvällarna har varit att tillsammans med kommundirektör Jan Holmqvist hälsa välkommen och uttala kommunens uppriktiga tack för allt det fina arbete som görs av våra anställda varje dag, året runt!

ÅRETS PERSONALFEST blev en otrolig höjdpunkt och jag tror alla som lämnade festen dessa dagar verkligen kände att i Sävsjö kommun  är den omtalade TILLSAMMANSANDAN STARK!

TACK ALLA MEDVERKANDE, alla som hjälpt till och som bidragit med olika insatser till denna fantastiska och underbara Tillsammansfest!

Stefan och Kim stod för både musikalitet och humor

Vrigstad Värdshus och Svante Stenevik med personal såg till att alla fick den
goda maten serverad med hög servicegrad 
Alla fick välkomstdrink som förstås var alkoholfri

Det var fint ordnat med marshaller vid ankomst till sporthallen

Stor glädje runt borden

Det var hela kvällen ett ljuvligt sorl av trivsamma samtal runt borden

Sporthallen fylldes två gånger av kommunanställda

John Houdi en rolig konferencier

Ett arbetslag inom socialförvaltningen som var nöjda med kvällen


När alla kom in i sporthallen fick de komma till festligt dukade bord

Jan och min inledning Bild Carola Sundgren

MITT TAL under personalfesten:

Vi som politiker är förtroendevalda av alla de som bor i vår kommun. Vi vill därför från oss politiker men framförallt  från alla de som bor i vår kommun med den här kvällen säga ett riktigt stort TACK!

Denna Tillsammansfest är ett tack för den fantastiska insats som ni alla gör genom ert arbete för Sävsjö kommun. Alla ni som jobbar hårt för att ge våra invånarna allra bästa tänkbara service, vård, skola och omsorg betyder så mycket. Det är ni som dagligen möter människor och genom ert bemötande skapar det som är Sävsjö kommun och som är bilden av vår kommun! 

Vi har tagit oss igenom en pandemi och det har för många varit en ansträngning. Men med mångas insats utöver det vanliga har det fungerat väl!  Vi finns just nu i en situation som också ett tag framöver kommer kräva en hel del av oss. Men jag är trygg och övertygad om att vi kommer klara framtidens utmaningar genom det goda arbete vi gör  TILLSAMMANS!