torsdag 18 november 2021

Grattis Pernilla Wihrén till utnämning som årets företagare

EN REGIONAL konferens bjöd under dagen på intressanta föredrag och diskussioner om vad som krävs för att utveckla vårt län. Det handlade om hållbarhet, digitalisering, kompetensförsörjning och mycket mer.

MEST TANKEVÄCKANDE var Micael Dahlen, författare, internationell föreläsare och ekonomiprofessor. Han gjorde ett starkt avtryck med sin berättelse om vilka trender som kommer förvandla vår värld och hur vi kan möta dessa i regionen och kommunerna. Det handlade bland annat om att vi allt mer värderar tid än pengar och att pandemin har fått oss upptäcka fördelarna med att jobba hemifrån helt eller delvis.  

PÅ HEMMAPLAN har det varit bolagsstämma för vårt näringslivsbolag och beslut om det vi kallar Snab 2.0. I samband med stämman delade Företagarnas regionchef Frida Boklund ut pris till årets företagare som i år gick till Pernilla Wihrén. En mycket värdig pristagare! Pernilla driver och är majoritetsägare i Ostkaksbageriet i Vrigstad, ett anrikt familjeföretag i vår kommun.

MOTIVERINGEN TILL årets företagare är följande: ”Årets Företagare har rötterna i det småländska entreprenörskapet. Med passion för ett genuint mathantverk med lång tradition har Årets Företagare fortsatt utvecklat ett starkt varumärke. Årets Företagare är också en förebild för andra företagare genom sitt engagemang i näringslivet och i olika nätverk med syfte att bidra och utveckla det lokala näringslivet. Årets Företagare bidrar till att göra gott både på bordet och som företagsledare.”

STORT GRATTIS PERNILLA TILL UTNÄMNINGEN SOM ÅRETS FÖRETAGARE!

Frida Boklund delar ut priset som årets företagare


Sune Johansson, ordförande SNAB, Ann-Sofi Arvidsson, ordförande Sävsjö Näringslivsförening,
 Pernilla Wihrén, Ostkaksbageriet i Vrigstad AB Frida Boklund, regionchef Företagarna,
 Helena Gill, Vd SNAB