fredag 26 november 2021

Bra att många också gynnar lokalt på Black friday

Lagerbutikens julmys
EFTER EN ARBETSDAG med bland annat direktion för Höglandsförbundet vände jag hemåt för besök på vår lokala bygghandel, Lagerbutiken.

JUST DEN HÄR fredagen är det stora starten på julhandeln. Över hela världen satsas enormt på lockande erbjudanden utifrån begreppet Black Friday. Lagerbutiken skippar detta amerikaniserade upplägg och körde istället med "Julmys". Det bjöds på varm äppelmust och nybakade lussebullar och gavs fina rabatter och erbjudanden på många kvalitetsprodukter.  På plats fanns även bland annat Vrigstadost, Vrigstad ostkaka och lokala författare och musiker.

JAG TYCKER DET ÄR glädjande att se hur många som kom till Lagerbutiken för att delta i julmyset. Det visar att många faktiskt väljer att ställa upp lokalt när saker ordnas och att man vill gynna den lokala handeln trots att trycket både från butiker i stan och från internethandeln är så stort under Black friday. En stor eloge också till Lagerbutiken och dess duktiga personal som regelbundet ordnar trevliga arrangemang!