onsdag 10 november 2021

Grattis Orwak till de 50 åren!

Vd Bengt Staude tar emot en blomma överlämnad
av Helena Gill
 
ORWAK FIRAR 50-årsjubileum och vi från kommunen och näringslivsbolaget, Snab, har varit på besök för att gratulera och uppmärksamma detta framgångsrika Sävsjöföretag. Förstås blev det blommor från Asklunds och en "Orwaktårta från Melins!

FÖRETAGET HAR har en fin historia i Sävsjö och har utvecklats till att vara ett av vår kommuns allra mest globala företag. Huvudkontoret är och ska förbli i Sävsjö även om ägandet numera är franskt och det finns representation i ett 40-tal länder.

DET ÄR GLÄDJANDE att få besöka ett företag med sådan obändig vilja att ständigt utvecklas. Just nu med en nybyggnation av lokaler och en förväntad stor volymökning under kommande år. Orwak är ett företag som går i spetsen för att, genom sina förnämliga avfallskomprimatorer av yppersta kvalitet, ge oss ett mer hållbart samhälle. De visar att man själva lever upp till sin hållbarhetsprofil genom att tillse att det finns en god arbetsmiljö och varsam användning av naturens resurser i företaget. 

VI FRÅN SÄVSJÖ KOMMUN OCH SNAB säger grattis till de 50 åren och önskar lycka till under kommande år och planerad expansion!  Se bilder från vårt besök på följande länk:
https://savsjo.blogspot.com/2021/11/grattis-orwak-till-de-50-aren.html