torsdag 10 juni 2021

Kan du tänka dig att engagera dig politiskt?

NU HAR VI I den lokala nomineringskommittén för Kristdemokraterna satt fart på arbetet inför valet 2022.  Den viktigaste uppgiften är att ta fram ett förslag till valsedel i kommunvalet. 

DET KOMMER BLI lite lugnare under semesterperioden men därefter kommer vi behöva arbeta intensivt för att hitta en bredd av kandidater som är representativa för vårt samhälle i stort och som har olika kunskaper och kompetenser, erfarenheter och bakgrunder. 

KAN DU TÄNKA DIG att engagera dig för Kristdemokraterna? Har du tips på andra som du tycker borde vara med och som politiker göra en insats för vår kommuns bästa? Vi vill gärna ha din hjälp att hitta kandidater så ta den stundande sommaren till att fundera på vilka du tycker ska stå på valsedeln. Använd gärna nomineringsverktyget för att nominera dig själv eller dina förslag på kandidater till kommunvalet. Nomineringsverktyget nås på följande länk: https://kd.nu/nominera
(För att nominera ska du välja att skapa ett konto och det är helt gratis)

DU KAN OCKSÅ TA KONTAKT med någon av oss i nomineringskommittén som består av Gunnel Lundgren, sammankallande och ordförande, Samuel Nickolausson, Anna-Karin Yngvesson, Anders Griph Benjamin Petersson, Stefan Gustafsson och Therese Petersson.