torsdag 6 maj 2021

Kul att få in Lovisa i Science Park styrelse

Lovisa fick en applåd av stämmoordföranden efter valet.
NÄR VI HADE årsstämma för Science park i Jönköping var det för mig lite extra roligt att få med Lovisa Lidåker in i styrelsen

LOVISA ÄR UPPVÄXT i Stockaryd mitt i vår kommun. Hon har nyligen tillsammans med sin man och sina bröder tagit över anrika Bröderna Wigells stolfabrik AB i Malmbäck. Lovisa är en ung framåt och driven entreprenör och kommer bli en stor tillgång för utveckling av Science park!

MIN ROLL I Science park systemet är att vara ombud för vår kommun på stämman men också att tillsammans med representant från Jönköping University och Handelskammaren vara valberedning.  Roligt att vårt arbete med att få ihop en bra styrelse föll stämman på läppen och att förslaget fick enhälligt stöd!

I VÅR KOMMUN finns verksamheten med Science park lokaliserat till vårt Tillväxthus. Har du någon företagsidé eller önskar hjälp av vår affärsutvecklare Patrik Blomström så hör av dig.  Genom Science park kan vi stödja företag och talangfulla personer att göra något stort med sina idéer. Målsättningen är att skapa fler entreprenörer, fler växande företag.