onsdag 26 maj 2021

Grattis till Sävsjö kristna skola

SÄVSJÖ KRISTNA SKOLA har 20 års jubileum och under dagen har det firats med en rad aktiviteter för elever och lärare. Jag fick vara med en stund som representant för kommunen och jag höll ett litet tal och delade ut en blomstercheck till skolans rektor Elisabeth Leidö.

DET HAR FÖR MIG varit intressant att som kommunalråd kunna följa utvecklingen från starten fram tills idag. Helt klart har kristna skolan genom åren haft stor betydelse för många barn och deras familjer. Med sina goda värderingar som utgångspunkt har de lagt en stabil grund för framtiden för ett stort antal elever som gått på skolan de här 20 åren.  Genom skolan har många fått en omtyckt arbetsplats och vi som kommun har sett skolan som ett fint komplement och alternativ till vår verksamhet. Sävsjö kristna skola har också bidragit till en befolkningstillväxt som varit positiv för vår kommun.

20 ÅR ÄR EN VIKTIG MILSTOLPE men dagens jubileum ses mest som ett avstamp för fortsatt utveckling. Vi från Sävsjö kommun ser fram emot fortsatt gott samarbete och önskar Sävsjö kristna skola lycka till under kommande år!