söndag 14 februari 2021

Johan och Vilhelm intressant poddlyssning

PAPPA/CHEFSPODDEN fortsätter att bjuda på utvecklande och fängslande lyssning. I avsnitt 15 är det en intervju med Vilhelm Hanzén. Vilhelm har sina rötter i Sävsjö men bor numera i Örebro och driver där reklambyrån Gul PR. Under hösten utsågs han till årets unga företagare i Örebro län.

DET ÄR MÅNGA som i våra bygder känner Vilhelm. För min del träffade jag honom då och då under uppväxten när vi umgicks som vänner till hans familj. Under några år var han aktiv i Sävsjöpolitiken och han visade en stor ambition och vilja att nå ut med sitt budskap. Genom en stor kommunikativ förmåga och känsla för att använda sociala medier nådde han ut till nya människor och skapade engagemang på ett helt nytt sätt. Det känns för mig inte som en överraskning att han nu är en framgångsrik företagare inom reklambranschen!

 JAG TYCKER DET VAR roligt att i podden få lyssna till samtalet mellan Johan Palmberg och Vilhelm Hanzén. Intressant att veta lite mer om vad Vilhelm gör nu och höra hans reflexioner om ledarskap och föräldraskap. Du kan lyssna till pappa/Chefspodden via appen Acast och det går också lyssna direkt här på webben via denna länk: