måndag 8 februari 2021

Annorlunda men gemytligt årsmöte för partiavdelning

Andreas Carlsson talade på årsmötet
NÄR VI I VÅR partiavdelning har årsmöte är det av tradition en kväll med intressanta tal och det bjuds alltid på något gott att äta. Detta pandemiår är allt annorlunda och det var inte möjligt att träffas och lägga upp årsmötet på vanligt sätt. 

I VÅRT KREATIVA gäng av partikollegor så "ställer vi inte in utan ställer om". Årsmötet genomfördes därför i år via Zoom. Talare blev Anton Axelsson som informerade från partidistriktet och Andreas Carlsson som är partiets gruppledare i riksdagen. Andreas gav en inblick i aktuella politiska frågor och förslag. Kvällens fika var ordnat av trevliga Smörblommans café i Stockaryd. Goda frallor och smarriga vaniljhjärtan hade packats i papperspåsar. Dessa fördelades sedan ut till alla som anmält sig till årsmötet. Fikat genomfördes i mindre grupper genom att vi delades ut i så kallade "Break out rooms". Uppskattat, trevligt och gemytligt!

ÅRSMÖTET GAV VÅR unga duktiga ordförande Benjamin Petersson förnyat förtroende. Valet närmar sig och Erika Mallander valdes till val- och kampanjledare.

IDAG HAR MIN VIDEO om smittspridningen publicerats. Du kan se den på följande länk: https://youtu.be/QoW15CvTkjA