onsdag 27 januari 2021

Intressant utbildning i trädgårdsstäder på gång

ETT AV MINA MER UDDA UPPDRAG är att vara ständig ordförande och sammankallade för Höglandets trähusnätverk. Ett uppdrag som kommer uppmärksammas i en kommande intervju i tidningen Dagens Industri. 

AKTUELLT JUST NU i nätverket är att vi i samarbete med OBOS kommer ordna en ”Digital utbildning om Trädgårdsstäder och Livet mellan husen”. Syftet med utbildningen är att starta en konstruktiv dialog kring planprocessen och vad som krävs för att kunna bygga eftertraktade bostadsområden med blandad bebyggelse, det som kallas Trädgårdsstäder. Det kommer också bli samtal om hållbarhet, industriellt träbyggande, planprocessen och olika upplåtelseformer.

DET SOM TAS UPP under utbildningen är högintressanta och aktuella frågor om bostadsbyggande både nationellt och i vår region. Är du engagerad i bostadsbyggande eller tycker ämnet verkar intressant så kan jag nog ordna att du kommer med på denna utbildning. Hör i så fall av dig  snarast till mig på stefan.gustafsson@savsjo.se. Utbildningen genomförs digitalt 2 februari klockan 13.00-15.00.

Se inbjudan och mer information på följande länk: