torsdag 2 april 2020

Samtal med kollegor och viktigt handla lokalt

People en  av våra bra klädbutiker
DET BLEV IDAG resa med en av våra kommunala biogasbilar till Jönköping för att möta kollegor och samtala om frågor som berör oss i kommunerna. Vi samtalade en hel del om erfarenheter och förslag till bra sätt att hantera den influensaepidemi som nu kommer oss allt närmare. Det blev också beslut om att skicka en skrivelse till JLT om att vi i kommunerna vill vara med och ge synpunkter på det förslag till nytt trafikförsörjningsprogram som länstrafiken ska föreslå regionpolitikerna.

MIN OMTÄNKSAMMA HUSTRU gick i eftermiddag en runda runt i Sävsjö och handlade lite vårnya kläder i Lönns och People. Med hem till mig hade hon ett par snygga jeans som passade perfekt! Kära bloggläsare jag tycker det nu är jätteviktigt att du handlar i våra lokala butiker. Gör ett besök för att kolla in vad exempelvis Lönns, Familyhouse, Magasin 22 och People har att erbjuda. Du kan då medverka till att rädda våra butiker och blir själv nöjd över dina nya fina kläder!

I DAGENS TIDNING var ett stort reportage om vår fina lokala livsmedelsbutik, Tempo, i Stockaryd. Roligt att Tommy och Anncharlott med personal nu är med och tillsammans med kyrkorna i Stockaryd ordnar hemsändning av mat till de som är i riskgrupp för coronavirus och de som är sjuttio plus! Du kan läsa artikeln i Smålands Dagblad på denna länk:
https://www.smalandsdagblad.se/artikel/stort-gensvar-for-butikernas-hemkorning