måndag 17 juli 2017

Underbara dagar på Öland

Nu är vi hemma igen efter att ha haft några underbara dagar på Öland!

VI TRIVS SÅ BRA på Norra Öland, och vår favorit Löttorps Camping, att det nästan varje sommar blir någon tur dit. Det är så härligt med sol och salta bad. En förmån att köpa alldeles nyfångad fisk och lokalt odlade grönsaker.

VI TYCKER OCKSÅ det är fantastiskt att få ta del av det sommarprogram som ELCA-stiftelsen ordnar i den stora tältsalongen. Det är barn- och ungdomsaktiviteter, härliga möten, konserter och föreläsningar med stor bredd. Under vår vecka på Löttorp medverkade Tre Barytoner, Emilia Lindberg, Jonas Helgesson, Lena Maria Vendelius (f.d. Klingvall) och många fler.

VARJE KVÄLL (utom söndagar) är det klockan 22.00 "Drag i restaurangen" med Sveriges bästa husband. Stephan Berg leder bandet och har med sig musiker och solister av oerhört hög klass. Det är en häftig upplevelse att få äta en pizza eller en god glass och samtidigt få del av så proffsig och svängig musik!

TACK ELCA och Carina Berg för ditt jobb som samordnare av denna härliga semesterupplevelse som ger energi och glädje för så många semesterfirare år efter år!