lördag 1 juli 2017

Lindbergarna lockar storpublik till maskinhallen

Det är imponerande att komma ut till Gamla Hjälmseryd och se att det, trots blåst och regn, var alldeles fullt av folk som hade samlats i Salomonssons maskinhall för att vara med på möte med Lindbergarna och Erling ”Elvis” Lundberg.
    Roligt att traditionen med stora folkliga möten i denna väckelsebygd lever vidare och når ut till många människor. I just Hjälmserydsbygden har man haft möten och stark kristen förkunnelse som går tillbaka ända till 1800-talet. Många av oss minns särskilt de kampanjer med Terje Berntsen och Erik Fransson som var under 1980-talet.

NÄR ANNETTE OCH JAG gjorde ett besök så var förstås Nenne, Ted och Sivert med flera på scen. De sjöng välkända andliga sånger i sin uppskattade, medryckande countrystil.
    Erling Lundberg bjöd på en rad Elvislåtar med allt från Jailhous rock till flera låtar ur Elvis gospelrepertoar som exempelvis His hand in mine.
    Predikade gjorde Ronny Jansson från Sävsjö. Han delade med sig av ett personligt budskap om kärlek och förlåtelse som berörde oss alla djupt. Mötena fortsätter under lördag och söndag, gör gärna ett besök du också!