söndag 3 mars 2024

Klar valberedning, Chaplin och barnvälsignelse.

DET HAR VARIT MÅNGA samtal men nu är vårt arbete i valberedningen till Samhällsföreningens årsmöte klart. Det är glädjande att många är positiva till samhällsföreningens arbete och gärna vill ställa upp och göra insatser!

TILLSAMMANS MED några goda vänner har vi besökt den legendariska pizzerian Chaplin i Värnamo. Under 1980-talet blev det ganska många turer hit med min röda Ford Escort men nu är det mycket länge sedan vi gjorde ett besök här. Nu som då var det en upplevelse att komma till den unika rustika trämiljön och framförallt smakade pizzorna alldeles utmärkt!

DET VAR FORTFARANDE  Zivan och Zorka Tomic som jobbade i restaurangen och de hade flera medhjälpare och dottern Tanja som pizzabagare. Tanja tilldelades imponerande titeln som "Europas bästa pizzabagare" för några år sedan. Så baka pizzor det kan man verkligen på Chaplin!

SÖNDAGENS GUDSTJÄNST hade i vår kyrka denna gång barn som tema. Pastorn Franz Hagman höll i barnvälsignelsen och Linda Pettersson, Dan Wilhelmsson och Simon Wilhelmsson stod för sången. Jag och Annette hade ansvar för att hjälpa till med värdskap, ljud och kyrkkaffe. En trevlig och positiv gudstjänst!