onsdag 6 mars 2024

Delar av nya styrelsen i Stockaryds samhällsförening
STOCKARYDS SAMHÄLLSFÖRENING summerade verksamhetsåret 2023 och tog sikte mot framtiden när det under onsdagskvällen var dags för årsmöte. Plats för årsmötet var trivsamma Smörblommans café och som förtäring blev det en god exotisk planka från vår fantastiska lokala livsmedelsbutik, Tempo.

UNDER ÅRSMÖTET presenterades de insatser som gjorts under det gångna året. Det är många uppskattade aktiviteter som ordnats för att skapa gemenskap och utveckling av samhället. Julmarknaden som förlagts till Hembygdsparken och nationaldagsfirandet med Femtinge teater som underhållare och vårt kommunalråd Therese Petersson som talare var mycket lyckade arrangemang. Man har haft aktiviteter på den boulebana man iordninggjort. Ristippen har hållits öppen och man har genom kommunen fått till en upprustning av Västerkvarns badplats. Samhällsföreningen har med hjälp av Ove Kaufeldt en väl uppdaterad hemsida som du kan se på följande länk: www.stockaryd.se. En av Erik Hultqvist framtagen ritning på ombyggnad av gamla torget på Stockaryds västra sida har fåt positiv respons från Sävsjö kommun.

SOM STYRELSE FÖR kommande år valdes Heidi Holmberg (ordförande), Tomas Hultqvist, Alexandra Lindsten, Angelica Persson, Franz Hagman, Ann Jagenheim och Yvonne Norén. Som suppleanter utsågs Don Collins, Urban Dagman och Åke Hultqvist. Revisorer blir fortsatt Peter Holmstedt och Lilian Sjöberg-Wärn. Som valberedning fick undertecknad fortsatt förtroende tillsammans med Lillemor Hultqvist och Lilian Sjöberg Wärn.

TACK FÖR HEDERSUPPDRAGET att få vara ordförande på årsmötet. Jag önskar samhällsförening all lycka i sitt viktiga arbete för Stockaryds bästa

SE FOTON FRÅN ÅRSMÖTET på följande länk:
https://savsjo.blogspot.com/2024/03/delar-av-nya-styrelsen-i-stockaryds.html#more


Årsmötet hölls på Café Smörblomman

Styrelseledamöter från vänster Franz Hagman, Angelica Persson, Tomas Hultqvist
Heidi Holmberg, Don Collins, Alexandra Lindsten och Urban Dagman.

En mycket god tropisk planka från Tempo i Stockaryd