tisdag 5 mars 2024

Inspirerande att med Kjell-Arne och Evelina möta medlemmar

DET VAR INSPIRERANDE att få vara med och berätta om Kristdemokraterna, vid en digital informationsträff för nya medlemmar. Det är Kristdemokraterna riksorganisation som bjuder in till sådana medlemsträffar. Syftet är att inspirera till politiskt arbete och berätta om ideologi och organisation med mera. 

MIN MEDVERKAN på denna nationella medlemsträff var tillsammans med partiets medlemsansvariga, Evelina Nilsson och riksdagsledamoten Kjell Arne Ottosson. Kjell Arne är en välkänd kd-profil med uppdrag som vice ordförande i miljö- och jordbruksutskottet, samt i EU-nämnden och trafikutskottet. Han är klimat-och miljöpolitisk samt landsbygdspolitisk talesperson för oss kristdemokrater.

FÖR MIG ÄR DET alltid roligt att få vara med och berätta om det som är unikt och bra med vårt parti. Jag betonade denna gång lite särskilt vår kristna värdegrund, människovärde, personalismen som utgår från de små gemenskaperna, förvaltarskapsprincipen och subsidiaritetsprincipen som innebär att man ska ta beslut på lägsta möjliga effektiva nivå. En mycket trevlig kväll tillsammans med nya medlemmar från runt om i vårt avlånga land.