onsdag 14 juni 2017

Svensson & Linnér söker medarbetare

Svensson & Linnér i Rörvik
Jag blev imponerad av den framåtanda och de ambitioner som vi fick del av vid förmiddagens besök på Svensson & Linnér i Rörvik.
    Jag har för min del följt företaget ända sedan barnsben eftersom jag växte upp på Nygatan 21, bara ett stenkast därifrån. Då med Albert Svensson som drivande och tongivande ledare. Så småningom tog sönerna Sven-Olof och Peter-Jörgen över. Sedan några år tillbaka drivs företaget av Douglas Hoover och Håkan Marby.
    Vid dagens besök var Douglas värd och han berättade också sin egen fascinerande historia om hur han som amerikanare, med uppväxt i Chicago, hamnade som ägare av Svensson & Linnér. Numera också som husägare i Applehult.

SVENSSON & LINNÈR ÄR DEN MEST ERFARNA och kvalificerade tillverkare av formpressade detaljer och böjträ som finns på marknaden. De har hög kompetens bland personalen och en avancerad maskinpark. Möjligheterna till expansion och utveckling är stor!
    En av de största utmaningarna som företaget har är att rekrytera nya medarbetare. Är du som läser detta intresserad av att jobba på Svensson & Linnér? Vet du någon som du tror skulle vara intresserad? I så fall ska du omgående höra av dig. Du hittar mer information och kontaktuppgifter på hemsidan: www.svensson-linner.se