måndag 19 juni 2017

Grattis Camilla till Vitsippspriset!

Camilla Danielsson med handmålat glasfat och diplom
Hela trädgården var full av glada barn när vi i eftermiddag kom hem till Kent och Camilla Danielsson för att dela ut årets vitsippspris!

DET VAR ORDNAT en stor härlig sommarfest med aktiviteter, tårta och massor av glädje. Vi som kom på besök fick ett tydligt bevis på att valet av Camilla Danielsson som mottagare av årets vitsippspris var helrätt. Den insats som hon gör för barn och kvinnor som kommer från andra länder är något utöver det vanliga.

STORT GRATTIS CAMILLA till Vitsippspriset 2017 och tack för den insats som du gör i vår kommun för integration!

VITSIPPSPRISET består av diplom, ett handmålat glasfat och en prischeck på ettusen kronor. Läs hela motiveringen på denna länk:


Vitsippspriset 2017 tilldelas Camilla Danielsson

Genom sitt stora engagemang för nysvenska barn är Camilla Danielsson i Rörvik en värdig mottagare för årets vitsippspris!

I sitt arbete i förskoleklass och på fritidshem i Rörvik visar Camilla ett stort hjärta för att alla barn ska bli sedda och bli inkluderade i skolans verksamhet. På sin fritid besöker Camilla ofta nysvenska familjer och ställer ideellt upp med olika insatser som behövs. Det kan handla om att följa med en gravid kvinna till barnmorska eller förlossning. Hon har också gjort det möjligt för många barn, som har en annan bakgrund, att komma med till kyrkan för att där få uppleva glädje och gemenskap med andra barn.

Camilla Danielsson fixar praktiska saker och ordnar exempelvis barnvagnar, kläder och annan utrustning som behövs till alla bebisar. En gång i månaden åker hon runt i Rörvik och hämtar upp barn för att sedan aktivera och leka med dem i sporthallen.

Camilla Danielsson är en verklig eldsjäl som i det tysta gör en viktig insats för barn som kommer från andra länder! Kristdemokraterna i Sävsjö kommun har därför, enligt ovanstående motivering, beslutat att tilldela 2017 års Vitsippspris till Camilla Danielsson. En betydelsefull drivkraft för integration i Sävsjö kommun!

På denna länk kan du se alla tidigare vitsippspristagare: http://wp.kristdemokraterna.se/savsjo/vitsippspriset/vitsippspristagare/

Ett foto där Camilla är omgiven av barn och några av oss som var med och
delade ut årets Vitsippspris