måndag 13 september 2021

Ny hemsida och bra jobb av samhällsförening

DET ÄR FORTFARANDE mest hemmaarbete men idag var det fint väder och jag tog motorcykeln till jobbet. Även kommundirektören var på jobbet och han parkerade sin cykel jämte min MC och en och annan som gick förbi stannande till och tyckte det såg roligt ut!

PANDEMIN HAR gjort att samhällsföreningen i Stockaryd inte kunde genomföra sitt årsmöte i våras. Men under måndagskvällen var det dags och man kunde äntligen summera verksamhetsåret som gått och tog sikte mot framtiden.  Årsmötet var på vår fina motionsgård, Tallbacken, och fikat en smarrig smörgåstårta från Tempo.

 UNDER ÅRSMÖTET presenterades de insatser som gjorts och trots pandemin har en del arbete gjorts som exempelvis att hålla ristipparna öppna. Ove Kaufeldt har hjälpt till med att ordna en ny mycket fin och väl genomarbetad hemsida för Stockaryd. Denna kan du hitta på www.stockaryd.se

SOM STYRELSE för kommande år valdes Heidi Holmberg (ordförande), Tomas Hultqvist, Alexandra Lindsten, Angelica Persson, Hans-Lennart Andersson, Anders Färdeman och Anders Claesson. Som suppleanter utsågs Don Collins, Ludwig Axelsson och Åke Hultqvist. 

 TACK FÖR HEDERSUPPDRAGET att få vara ordförande på årsmötet. Jag önskar samhällsförening all lycka i sitt viktiga arbete för Stockaryds bästa!