fredag 1 februari 2019

Roligt bli nominerad av LRF och akut i föreningsliv

DET KOM ETT BREV.....
"Hej,Vi vill glädjande meddela att Sävsjö kommun är nominerade till LRF:s utmärkelse för innovativ svensk matupphandling! Därmed vill vi hälsa kommunstyrelsens ordförande och kostchef varmt välkomna till LRF Jönköpings regionstämma, med efterföljande stämmomiddag, den 13 mars för en prisutdelningsceremoni."

JAG KAN ANA ATT det var vårt snabba och viktiga beslut i höstas om att satsa på svenskt kött som fått LRF att nominera oss till detta hedrande pris. Vi vet ju inte om vi blir pristagare men för oss i vilket fall ett erkännande att bli nominerade, kul!

ATT "SLÄCKA ELDAR" är en del av mitt jobb. Av och till händer oväntade saker och uppstår akuta lägen som måste hanteras. Under dagen har vi träffat en stor förening som hamnat i en mycket knepig situation. Vi har träffats under eftermiddagen i ett konstruktivt och bra samtal som jag tror löser problemet. Ett intensivt arbete kommer ske i helgen och sedan kommer frågan till kommunstyrelsen på tisdag för att där avgöras. Jag kommer då kunna ge mer information.