fredag 15 februari 2019

Ebba i Skavlan och SIFO en positiv kick

EBBA HOS SKAVLAN blev dagens fredagsnöje. Som vanligt gör Ebba en fantastiskt fin insats och visar en fantastisk utstrålning, uppriktighet, modighet och glädje! Jag rekommenderar dig varmt att titta på detta program via svtplay!

EBBA BUSCH THOR ÄR en partiledare som får allt mer uppskattning. Fram till valrörelsen i höstas var det trögt och motigt men när hon väl blev synlig för många ökade populariteten. Efter valet har hennes tydlighet och mod gett henne en rekordökning i förtroende. I de senaste förtroendemätningarna ligger Ebba i topp tillsammans med statsministern.

KRISTDEMOKRATERNA SOM parti har också med Ebba i spetsen fått fler och fler sympatisörer. I dagerns Sifo är det en ny rekordnotering, denna gång på 8,6 procent. Det är den högsta noteringen i Sifo sedan förrförre partiledaren Alf Svenssons dagar, eller sedan i mars 2003 för att vara exakt.  "På mindre än ett år har KD gått från att samla 180 000 väljare till 560 000 väljare. Från att ha varit ett utpräglat pensionärsparti är KD nu starkast i väljargrupper under 50 år, både bland män och kvinnor, säger Sifos Toivo Sjörén.”

KVÄLLENS SKAVLAN med Ebba och dagens Sifo är en stor positiv kick för oss som gillar Kristdemokraterna! På följande länk hittar du programmet med Ebba som gäst hos Skavlan: https://www.svtplay.se/skavlan/ebba-busch-thor