fredag 2 juni 2023

Tack till "ORWAK-Sune" för en utomordentlig insats

Gruppbild Forssa Kvarnagård

MED EN TREVLIG PIZZAKVÄLL på Forssa Kvarnagård fick vi tillfälle att från SNAB och Sävsjö Kommun säga tack till Sune Johansson för en stark insats för vårt näringsliv.  Sune är en känd profil i kommunen som företagsledare för Orwak men också för sitt engagemang för Tennis. De senaste 20 åren har han klivit fram som näringslivets främste företrädare för ett bra företagsklimat genom vårt gemensamma arbete i SNAB, Sävsjö Näringsliv AB.


JAG LÄRDE KÄNNA SUNE när han tillsammans med Jerry Fredriksson mötte mig alldeles i början av min tid som kommunalråd. Vi hade precis i kommunpolitiken lagt grunden för arbetet med Goda relationer och begreppet Tillsammans. Det var kärvt i dialogen mellan företag och kommun och Jerry och Sune kom till mig för att presentera ett förslag och en vision om ett gemensamt näringslivsarbete genom ett samägt bolag. Det blev starten på ett mycket gott samarbete och resten är egentligen historia. Sune Johansson har varit en viktig kugge i att skapa ett gott näringslivsklimat och att allt har lyckats så väl. Tack Sune Johansson för en utomordentlig insats!

PÅ FÖLJANDE LÄNK finns några foton från gårdagens avtackning och foton med Sune Johansson jag plåtat genom åren:  https://savsjo.blogspot.com/2023/06/tack-till-orwak-sune-for-en.html



Samling Forssa Kvarnagård

Simon Ek ny ordförande i SNAB håller tal

Gruppbild Forssa Kvarnagård

Pizzatilverkning med Richard Nickolausson

Årets företag 2014 Carrus Components

Årets nykomling 2016 Fatima Kebbeh

Dans Fritidsbod åretsbutik 2016

Sune johansson spelar med "Fredda" Fredrik Andersson

Årets praktikfadder 2017 Kjell Holm