måndag 5 december 2022

En dag i kommunalhuset och julmys på Smörblomman

Det finns mycket fint och gott att köpa på Smörblomman
DAGARNA GÅR nu väldigt snabbt. Det är mycket inbokat samtidigt som jag på ordnat sätt ska lämna vidare, sortera och slänga sådant som sparats under alla år som kommunalråd. Måndagen har varit en heldag på kontoret utan inbokade möten och det behövdes!

TILLBAKA I STOCKARYD besökte vi det julmys som Café Smörblomman bjuder in till under måndag och tisdag. Det blev för oss skinksmörgås och tomtegröt. Gott! 

GÖR GÄRNA ETT BESÖK på Smörblomman du också! I butiken finns tomtar, änglar, ljusstakar, ljuslyktor, skålar o fat. Perfekta julklappar. Det finns en avdelning med hantverk som tillverkas på Smöblomman. Stickade vantar, strumpor o mössor, virkade sjalar, hemsydda förkläden och mycket mer. Det finns i butiken hemgjord sylt och hemgjorda inläggningar som kan passa till jul.

TISDAG 6 DECEMBER är det andra och sista dagen med julmys och det är då öppet till 18.30. De vanliga öppettiderna är måndag-torsdag klockan 10.00-15.30 och fredag klockan 10.00-14.30. Det är lunchstängt varje dag klockan 12.00-13.00.