söndag 22 maj 2022

Gudstjänst med entusiasm, Södergården och vilsamt

DET VAR EN smittande glädje och entusiasm som präglade dagens gudstjänst! Det var ett  gäng församlingsmedlemmar som hade ansvaret för programmet och det blev välkända sånger från förr och nu. Flera tänkvärda personliga berättelser och på slutet ett gott kyrkfika.

DAGENS PREDIKAN hölls av Anders Wisth som hade som utgångpunkt i kristi himmelsfärd och återkomst utifrån en omvärldsspaning. Predikan landade i vikten av att kunna vända om och att kunna ändra sig. Anders betonade att det bästa ligger framför och att vi har all anledning att genom vår tro  känna framtidshopp.  Man blir glad och upprymd efter att fått lyssna till en bra predikan och fått vara med på en trevlig gudstjänst! 

SÖNDAGEN HAR FÖR OSS annars varit en lugn dag. Vi har besökt svärmor på Södergården och passade på att i den fina matsalen också ta dagens lunch. Roligt att så många från hela kommunen kommer till detta matställe för god mat och gemenskap! Under eftermiddagen har jag fixat foton från marknadsdagarna och dessa ligger nu på vår facebooksida för Kristdemokraterna. Jag har också gjort en del förberedelser för morgondagens fullmäktige.